Produktudvikling

Har du brug for nye ideer eller hjælp til udvikling af nye "grønne produkter" som f.eks. grøntsager til Ny Nordisk Køkken, nye prydplanter eller medicinplanter?


Så kan jeg være med til at inspirere og udvikle og søge eksterne midler til udviklingsarbejdet, eller sikre dig et godt netværk ifm. udviklingsarbejdet.


Fundraising

At realisere en god idé kræver ofte en større investering. Heldigvis er der mange muligheder for at søge økonomisk tilskud. Jeg har stor erfaring med udarbejdelse af ansøgninger til erhvervsudvikling, innovation og energibesparende investeringer. Holder mig ajour med aktuelle muligheder, især i forhold til midler fra NaturErhvervstyrelsen, herunder miljøteknologi- og GUDP-midler.


Ny nordisk mad

Nyt Nordisk Køkken efterspørger vilde, nordiske urter til fremtidens gryder. Hvis de vilde planter skal bruges i større målestok, er det en god idé at starte egentlige produktioner op med henblik på bæredygtig høst.


Brændende idémager

Gode idéer er guld værd. De dukker ofte op, når jeg løber en tur i skoven. Søger du en god, innovativ og realiserbar produktionsidé til dit gartneri eller landbrugsproduktion, eller skal du have hjælp til at realisere din egen, tager jeg gerne en snak om, hvordan projektet kan realiseres, og hvor vi evt. kan søge midler.


Jeg holder mig ajour med trends og udvikling indenfor fødevarer, prydplanter og nutraceuticals. Det sker ved deltagelse i messer i ind- og udland, ved rejser til europæiske storbyer og ved læsning af relevante blade og magasiner indenfor området.


Udviklingsprojekter/referencer:

Gartneriet Alfred Pedersen & Søn: Testproduktion af mikroalgen Spirulina til fødevareudvikling - fremtidens functional food! Produktionen etableres som en sekundær produktion sammen med den traditionelle grøntsagsproduktion.


Sunny ApS: Forædling og udvikling af nye medicinske sorter af Echinacea purpurea, havepurpursolhat med større indhold af aktivstoffer.

Produktion af nye bær, sortfrugtet surbær (Aronia melanocarpa) og kinesisk bukketorn (Lycium chinese) hos to bærproducenter.
Nissen Consult - Dorte K. Rhode Nissen - Ristrupvej 31 - 8471 Sabro

Phone: +45 86 94 86 38 - Mobile: +45 20 16 69 11 - donis@post.tele.dk


Webdesign: steen@ulnits.dk

 
Nissen ConsultNissen_Consult.html
PlanteforædlingPlantefordling.html
Urban GreenUrban_Green.html
FormidlingFormidling.html
Produktudvikling
Nissen Consult